Grau Superior Comerç Internacional

Grau Superior - Presencial
Grau Superior Comerç Internacional

El Grau Superior Comerç Internacional és una Formació Professional homologada pel Ministeri d’Educació. En aquesta titulació, pertanyent a la branca de Comerç i Màrqueting, aprendràs diverses tècniques per elaborar un pla de gestió, fer un briefing de producte, identificar proveïdors o supervisar l’evolució de les vendes.

Un perfil format en aquest àmbit és una necessitat actual als negocis. Per això el Tècnic Superior en Comerç Internacional és un dels professionals més demandats al mercat laboral. Amb aquesta FP et convertiràs en un professional qualificat per fer funcions d’organització i assessorament en transaccions amb altres països.

¿Quieres más info sobre esta titulación?
Inicio
Septiembre 2024
Duración
2.000 horas
Becas y financiación
Centros en los que se imparte

Per què estudiar l’FP de Comerç Internacional a MEDAC?

Convenis
amb empreses

Amb les pràctiques d’empresa de l’FP en Comerç Internacional aprendràs les tècniques comercials juntament amb professionals de les entitats més capdavanteres del sector econòmic.

Formació
oficial

El Comerç Internacional Grau Superior és una titulació 100% oficial amb validesa a tot el territori nacional que està aprovada per les administracions autonòmiques.

Alta inserció
laboral

Gràcies al 85% de classes pràctiques de l’FP de Comerç Internacional, el 95% dels alumnes de MEDAC aconsegueixen feina en allò que els apassiona en finalitzar els estudis.

Pla d’estudis de l’FP en Comerç Internacional

 • Transport internacional de mercaderies
 • Gestió econòmica i financera de l’empresa
 • Logística d’emmagatzematge
 • Gestió administrativa del comerç internacional
 • Habilitats socials
 • Anglès
 • Formació i orientació laboral
 • Sistema d’informació de mercats
 • Màrqueting internacional
 • Negociació internacional
 • Finançament internacional
 • Mitjans de pagament internacionals
 • Comerç digital internacional
 • Projecte de comerç internacional
 • Formació en centres de treball
 • *Les assignatures presents al pla d’estudis poden variar segons la comunitat autònoma

Requisits d’accés a Tècnic Superior en Comerç Internacional

Com a candidat a Tècnic Superior en Comerç Internacional no caldrà nota mínima, però sí que hauràs de complir algunes d’aquestes condicions:

 • Tenir el títol de Batxillerat, BUP, COU o d’una acreditació equivalent o superior a efectes acadèmics
 • Tenir un títol de Formació Professional de Grau Mitjà
 • Tenir un títol de Tècnic Superior, Especialista o equivalent a nivell acadèmic
 • Tenir aprovada la prova d’accés a Grau Superior (edat mínima 19 anys)
 • Haver superat la prova d’accés a la Universitat per a més grans de 25 anys

Sortides professionals del Grau Superior Comerç Internacional

Amb l’FP en Comerç Internacional podràs treballar a empreses importadores i exportadores, que generen prop del 70% del PIB a Espanya. Algunes de les feines que podràs dur a terme són: 

 • Agent de càrrega internacional
 • Transitari/ària
 • Consignatari/ària de vaixells
 • Operador logístic
 • Tècnic/a en logística inversa

Una de les sortides més destacades és el lloc de representant duaner, un professional que s’integra dins de l’Agència Tributària i al qual podràs optar amb la titulació i fent únicament una prova pràctica. Quedes exempt de fer l’examen teòric necessari per aconseguir aquest lloc de treball públic.

Beques i Finançament de l’FP de Comerç Internacional

El nostre institut és de caràcter oficial i com a alumne del Grau Superior en Comerç Internacional podràs optar a les ajudes que s’ofereixen per estudiar FP: la beca del Ministeri d’Educació i les subvencions de les comunitats autònomes. A més, a MEDAC aquesta titulació es pot finançar en 22 mesos sense interessos.

22
mesos sense interessos
¡Reserva ya tu plaza!
¡Reserva ya tu plaza!

Consigue 2 titulaciones
en 2 años con MEDACx2

Pasa al siguiente nivel con el nuevo itinerario formativo MEDACx2 y compatibiliza tus estudios de FP con un Máster Profesional. Con este programa podrás cursar una FP y un Máster de la misma rama formativa en solo dos años, terminando tu formación con un título de FP y uno de Máster Profesional. ¡Especialízate y aumenta tus opciones de empleo!

El teu objectiu és la Universitat?

En acabar el Cicle Superior en Comerç Internacional tindràs diverses oportunitats acadèmiques per afegir valor als coneixements apresos. Una de les opcions és l’accés a la Universitat de manera directa a carreres com ara Economia, Administració i Direcció d’Empreses o Dret, sempre que compleixis els requisits establerts.

Una altra possibilitat és ampliar les habilitats amb diversos estudis superiors de la mateixa família professional com ara el màster propi que ofereix MEDAC en Màrqueting Digital i E-commerce, una titulació amb la qual obtindràs més especialització en l’àmbit.

Descarga ya el PDF con toda la información

Els nostres alumnes de FP Comerç Internacional opinen

Maldieh Zarifan
Me gusta MEDAC porque es una formación práctica y me cuesta aprender de forma teórica. Otras de las fortalezas que tiene MEDAC son los profesores, personas que trabajan con todo su esfuerzo para ayudarnos.
Maldieh Zarifan
Javier Cemitre
MEDAC es un gran centro educativo, en el cual enseñan muy buenos valores. Sus clases se hacen muy amenas gracias a la metodología y a las prácticas.
Javier Cemitre
Jaime García-Riego
Me gusta la forma de trabajar de MEDAC, ya que usa un método de estudio basado en la práctica más que en la teoría.
Jaime García-Riego

Preguntas frecuentes

Què és el Grau Superior en Comerç Internacional?

El Grau Superior de Comerç Internacional és una Formació Professional oficial pel Ministeri d’Educació. Aquesta titulació pertany a la branca de Comerç i Màrqueting i té validesa a tot el territori nacional.

En què puc treballar com a Tècnic Superior en Comerç Internacional?

Com a graduat de l’FP en Comerç Internacional estaràs capacitat per exercir la teva activitat a empreses públiques i privades del sector productiu, principalment en l’àmbit dels negocis. En aquestes entitats faràs funcions d’organització, planificació, gestió i assessorament d’activitats amb altres països.

Quantes modalitats hi ha per estudiar CFGS Comerç Internacional?

Dues. Aquest CFGS Comerç Internacional a MEDAC es pot cursar de manera presencial al nostre centre de Màlaga. També es pot cursar a través de la modalitat en línia que oferim.

En quins torns s’imparteix el Grau Superior de Comerç Internacional?

En esta Formación Profesional podrás elegir venir a las clases presenciales en horario de mañana o de tarde, siempre y cuando haya plazas disponibles. Igualmente, si optas por la modalidad a distancia podrás estudiar a tu ritmo desde casa.

Quan comencen les classes?

Les classes del CFGS Comerç Internacional a MEDAC començaran entre la segona i tercera setmana de setembre. D’altra banda, els continguts de la modalitat a distància es començaran a impartir a principis d’octubre.

Es poden convalidar algunes assignatures amb experiència prèvia al sector?

Sempre que tinguis experiència prèvia al sector pots sol·licitar l’exempció de l’assignatura de Formació en Centres de Treball al Ministeri d’Educació. Per això, has d’haver treballat a temps complet durant més d’un any al sector vinculat a aquest cicle.

Quant de temps dura l’FP en Comerç Internacional Grau Superior?

El Comerç Internacional Grau Superior a MEDAC té una durada de dos anys acadèmics. La totalitat de les 2.000 hores es divideix entre les diverses assignatures que s’imparteixen, a fi que s’aconsegueixin tots els objectius proposats al cicle formatiu.

On es poden fer les pràctiques d’empresa?

Podràs fer una formació de treball al sector comercial, gràcies als acords que MEDAC té amb les millors entitats. Després d’aquest mòdul mantindràs contacte amb grans especialistes i sortiràs al mercat laboral convertit en un professional qualificat.
¡Reserva ya tu plaza!
¿Tienes dudas?

Llámanos al 952 211 262

o déjanos tu número y te llamamos sin compromiso.

Te enviaremos el PDF al correo que facilites