Formació Professional

La Formació Professional s'ha convertit en una de les opcions educatives més valorades en l'actualitat, oferint un ampli ventall d’opcions formatives per als estudiants que busquen una formació directament relacionada amb el món laboral.

Troba el teu títol de FP

Cicles Formatius Grau Mitja
Accediu amb el títol d'ESO o auxiliar o mitjançant una prova d'accés.
Cicles Formatius Grau Superior
Accediu amb el títol de Batxillerat, una FP de Grau Mitjà o Superior o mitjançant prova d'accés.

La Revolució de la
Formació Professional

1
Continguts 100% adaptats al mercat laboral
2
Formació centrada en la pràctica
3
Classes personalitzades amb un mentor
4
Un ensenyament centrat en competències emocionals
5
Conveni de pràctiques amb empreses capdavanteres
6
Equipaments i materials de darrera generació

Estudia Formació Professional a MEDAC

MEDAC s'ha establert com un dels centres de referència per a l'estudi de la Formació Professional a Espanya. Amb una oferta educativa àmplia i diversa, MEDAC posa a disposició dels estudiants programes d'FP dissenyats per adaptar-se a diferents interessos i objectius professionals. Estudiar a MEDAC significa tenir accés a instal·lacions de primera línia, així com a un cos docent altament qualificat i compromès amb l'èxit dels seus estudiants.

Estudiente patinete
Estudiant amb un portàtil

Troba la teva Formació Professional oficial

Trobar el programa de Formació Professional oficial que millor s'adapta a les teves necessitats i aspiracions professionals és clau per al teu futur laboral. Des de cicles de grau mitjà fins a grau superior, passant per especialitzacions i cursos d'actualització, l'oferta formativa en l'àmbit de la FP és extensa i variada. És important investigar i considerar totes les opcions disponibles per assegurar-se de triar el camí que millor s'aligni amb els teus interessos i el mercat laboral actual.

¡Quiero más información!