Cicles Formatius Grau Mitja

Presencial ia distància
Estudiante de Medac

Les Cicles Formatius Grau Mitja ofereixen una formació especialitzada i pràctica en diversos sectors, preparant els estudiants per a una inserció laboral eficaç o per a la continuació dels seus estudis. Aquestes titulacions són una opció excel·lent per als estudiants que desitgen adquirir habilitats professionals específiques en un període de temps relativament curt.

Titulacions de Grau Mitjà

Accés al mercat laboral amb 
estudis de Cicle Mitjà

Ilustración de documentos

Els estudis de Cicle Mitjà obren nombroses portes al mercat laboral, ja que estan dissenyats per respondre a les necessitats dels sectors industrials i de serveis. Els graduats de Grau Mitjà estan altament valorats per la seva capacitat per incorporar-se ràpidament a l'entorn laboral, aportant coneixements tècnics i pràctics que són essencials en el món professional actual.

Accés a estudis superiors 
amb FP de Grau Mitjà

Ilustración de graduación

Finalitzar un FP de Grau Mitjà no només obre camins directes al món laboral sinó que també ofereix la possibilitat de continuar l'educació a nivells superiors. Els estudiants poden optar per cursar un Cicle Formatiu de Grau Superior, el qual amplia les seves competències professionals i millora les seves oportunitats laborals. A més, alguns programes universitaris accepten estudiants procedents de FP, oferint ponts i adaptacions curriculars per facilitar aquesta transició.

Preguntes freqüents sobre Graus Mitjans

Que és un grau Mitjà?

Un Grau Mitjà, conegut també com a Cicle Formatiu de Grau Mitjà, és una etapa de la formació professional que té com a objectiu principal proporcionar als estudiants les competències professionals necessàries per a una inserció ràpida al mercat laboral.

Aquest títol permet als graduats accedir directament al mercat laboral o continuar la formació acadèmica en un Cicle Formatiu Grau Superior o en altres vies educatives. Els Cicles Formatius de Grau Mitjà són una valuosa opció formativa per a aquells que cerquen una preparació pràctica i específica per a una professió concreta.

Com accedir a un grau Mitjà?

Per accedir a un grau mitjà has de complir algun dels requisits següents: haver completat l'educació secundària obligatòria (ESO) i tenir el títol de graduat en ESO, haver superat la prova d'accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (si en tens almenys 17 anys) o haver superat altres estudis equivalents o superiors, com el Batxillerat o un altre CFGM.

Quan compleixis els requisits has de contactar amb nosaltres i reservar la teva plaça per al proper curs abans que s'esgotin Són limitades!

Un cop feta la reserva de plaça, hauràs de formalitzar la matrícula.

Aquest procés permet garantir que els estudiants compleixin els requisits acadèmics necessaris per accedir a un Cicle Formatiu Grau Mitja i començar la seva formació professional a la branca que desitgin.

Quant dura els Cicles Formatius grau Mitjà?

Els Cicles Formatius de Grau Mitjà tenen una durada de dos anys acadèmics. Durant aquest període, els estudiants cursen mòduls professionals específics de la seva especialitat, 

A més de les hores a l'aula, els estudiants realitzen pràctiques en empreses, conegudes com a Formació en Centres de Treball. Aquestes pràctiques són una part essencial del programa, ja que permeten als estudiants aplicar els coneixements adquirits en un entorn laboral real, adquirint experiència pràctica i professional.

Quan puc matricular-me al Grau Mitjà?

Pots matricular-te en un Grau Mitjà des d'aquest moment. És important fer la reserva de plaça com més aviat millor, ja que les places són limitades i es distribueixen segons l'ordre d'inscripció. Atès que no es requereix una nota d'accés específica per entrar, la rapidesa a la preinscripció és clau per assegurar-te una plaça al centre i especialitat desitjats.

Un cop confirmada la preinscripció i assignada la plaça, podràs formalitzar la teva matrícula. Recordeu que tenir la plaça reservada amb antelació et dóna tranquil·litat i seguretat. No perdis aquesta oportunitat i fes la teva preinscripció com més aviat millor per garantir el teu lloc.

No trobes el que cerques?
Prova amb els nostres Graus Superiors

¡Quiero más información!