Cicles Formatius Grau Superior

Presencial ia distància
Estudiante de Medac

Els Cicles Formatius Grau Superior representen una opció educativa excel·lent per als estudiants que busquen especialitzar-se en un àmbit professional concret, obtenint així una titulació altament qualificada. Aquests cicles estan dissenyats per proporcionar una formació avançada, combinant teoria i pràctica, que prepara els estudiants per a una inserció laboral exitosa o per a la continuació dels seus estudis a nivell universitari.

Titulacions de Grau Superior

Deporte


Sanidad


Servicios socioculturales


Comercio y Marketing


Informática y Comunicaciones


Administración y Finanzas


Imagen y sonido


Imagen personal


Hostelería y Turismo


Electricidad y Electrónica


Edificación y Obra Civil


Energía y Agua


Mantenimiento y Servicios a la Producción


Química


Titulacions oficials 
de Grau Superior

Ilustración de documentos

Les titulacions dels cicles formatius de grau superior estan reconegudes en tot el sector professional i educatiu, oferint una àmplia varietat de sortides professionals. Aquests programes estan enfocats en sectors específics com la salut, l'enginyeria, la tecnologia de la informació, el disseny, entre d'altres,i permetent als estudiants desenvolupar habilitats tècniques i competències específiques demandades en el mercat laboral actual.

Accés al mercat laboral amb 
estudis de cicles grau superior

Ilustración de graduación

Els graduats de cicles grau superior tenen un alt índex d'inserció laboral gràcies a la formació especialitzada i adaptada a les necessitats del mercat que han rebut. Aquesta formació pràctica assegura que els estudiants estiguin preparats per afrontar els reptes del món laboral, fent-los candidats ideals per a empreses que busquen professionals qualificats i amb coneixements actualitzats.

Preguntes freqüents sobre Graus Superiors

Què és un cicle Formatiu de Grau Superior?

Un Cicle Formatiu Grau Superior és una titulació de Formació Professional que s'obté després de completar l'educació secundària. Aquest cicle, que dura dos anys, està orientat a proporcionar coneixements tècnics i pràctics avançats en un camp específic, preparant els estudiants per al mercat laboral

Els Cicles Grau Superior combinen teoria i pràctiques en empreses, oferint una formació especialitzada en sectors com la sanitat, la informàtica, l'economia, entre d'altres. 

Com accedir a un Grau Superior

Per accedir a un Grau Superior a Catalunya, has de complir algun dels requisits següents: 

  • Tenir el títol de Batxillerat, 
  • Haver superat un Cicle Formatiu Grau Mitjà
  • Haver superat la prova d'accés corresponent si tens més de 19 anys. 
  • També pots accedir-hi amb altres titulacions equivalents o superiors. 

Un cop compleixis els requisits, has de matricular-te

Com accedir a la universitat des d'un Grau Superior

Per accedir a la universitat des d'un Grau Superior, primer has de completar un Cicle Formatiu de Grau Superior i obtenir el títol de tècnic superior. Aquest títol et permet participar en el procés de preinscripció universitària per sol·licitar plaça en la carrera que t'interessi.

Durant el procés de preinscripció, les teves qualificacions del Cicle Formatiu de Grau Superior es converteixen en la teva nota d'admissió. Aquesta nota es pot millorar presentant-te a la fase específica de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). 

Per això, és recomanable informar-se amb antelació sobre els requisits específics de la universitat on vols estudiar.

Quant dura els Cicles Formatius de Grau Superior?

Un Grau Superior, també conegut com a Cicle Formatiu de Grau Superior, té una durada de dos anys acadèmics. Això equival aproximadament a 2.000 hores lectives, que es distribueixen entre formació teòrica i pràctica. 

Els estudis inclouen classes a l’aula i pràctiques en empreses, facilitant l’adquisició de competències professionals específiques. Al finalitzar el cicle, els estudiants obtenen el títol de tècnic superior, que els permet accedir al mercat laboral o continuar estudis universitaris.

No trobes el que cerques? Prova amb els nostres Graus Mitjans

¡Quiero más información!