Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

Grau Superior - Presencial
Desenvolupament D'Aplicacions Multiplataforma

El FP Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma és una titulació oficial de grau superior que es troba dins la branca de l’FP d’Informàtica. Al cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma aprendràs tot el que necessites saber sobre sistemes informàtics, bases de dades i programació front i back end, i adquiriràs així un aprenentatge més complet.

En un moment en què la tecnologia és essencial a tota mena d’empresa, com a Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma podràs desenvolupar aplicacions de tot tipus que atenguin les necessitats de qualsevol entitat, gestionar bases de dades, administrar sistemes, desenvolupar interfícies gràfiques… fins i tot implantar una ERP!

¿Quieres más info sobre esta titulación?
Inicio
Septiembre 2024
Duración
2.000 horas
Becas y financiación
Centros en los que se imparte

Per què estudiar Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a MEDAC?

Alta inserció
laboral

El Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma és una titulació amb una alta demanda al mercat laboral, ja que gairebé totes les empreses necessiten un perfil professional com aquest.

Atenció
personalitzada

Com a Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma et formaràs amb grups reduïts, amb un tutor per cada 25 alumnes, cosa que garanteix una atenció més propera.

Convenis
amb empreses

En acabar la formació a DAM tindràs accés a un programa de pràctiques a empreses molt ampli, ja que MEDAC compta en total amb més de 2.000 entitats amb conveni.

Pla d’estudis de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma

 • Sistemes informàtics
 • Bases de dades
 • Programació
 • Llenguatges de marques i sistema de gestió d’informació
 • Entorns de desenvolupament
 • Formació i orientació laboral
 • Anglès tècnic per a grau superior*
 • Accés a dades
 • Desenvolupament d’interfícies
 • Programació multimèdia i dispositius mòbils
 • Programació de serveis i processos
 • Sistemes de gestió empresarial
 • Projecte de desenvolupament d’aplicacions multiplataforma
 • Empresa i iniciativa emprenedora
 • Formació en centres de treball
 • *Les assignatures presents al pla d’estudis poden variar segons la comunitat autònoma.

Requisits d’accés de l’FP de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

Com a aspirant a tècnic superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma hauràs de reunir algun dels requisits d’accés següents:

 • Tenir un títol de Batxillerat, BUP, COU o una acreditació equivalent o superior a nivell acadèmic
 • Tenir un títol de tècnic superior, tècnic especialista o equivalent a efectes acadèmics
 • Tenir un títol de Formació Professional de Grau Mitjà
 • Haver superat la prova d’accés a grau superior (edat mínima 19 anys)
 • Tenir aprovada la prova d’accés a la Universitat per a més grans de 25 anys

Sortides professionals de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma

Com a Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma podràs exercir la teva tasca per compte propi o aliè a empreses privades i públiques atenent les necessitats que es demanin. Crearàs eines de tot tipus: gestió empresarial, gestió laboral, fidelització de clients, venda en línia o educació entre d’altres. D’entre els llocs de treball més demandats hi ha:

 • Desenvolupador d’aplicacions de propòsit general
 • Desenvolupador d’eines d’entreteniment
 • Desenvolupador d’aplicacions per a dispositius mòbils
 • Desenvolupador d’aplicacions de gestió del negoci

Beques i Finançament de DAM

Com que es tracta d’una titulació oficial, com a alumne de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma podràs optar a una de les beques formatives que ofereixen tant el Ministeri d’Educació com les comunitats autònomes. D’altra banda, a MEDAC podràs fraccionar el pagament de la matrícula fins a 22 mesos sense interessos.

22
mesos sense interessos
¡Reserva ya tu plaza!
¡Reserva ya tu plaza!

T’has plantejat fer una Doble Titulació?

Amb MEDAC teniu la possibilitat d’aconseguir dos graus superiors oficials en només 3 anys. Si la vostra passió és l’FP d’Informàtica, podreu estudiar una Doble Titulació DAM-DAW, i obtindràs les competències corresponents a l’FP en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i Desenvolupament d’Aplicacions Web, i podràs triar l’itinerari que millor s’adapti a les vostres necessitats.

en
3
anys

Consigue 2 titulaciones
en 2 años con MEDACx2

Pasa al siguiente nivel con el nuevo itinerario formativo MEDACx2 y compatibiliza tus estudios de FP con un Máster Profesional. Con este programa podrás cursar una FP y un Máster de la misma rama formativa en solo dos años, terminando tu formación con un título de FP y uno de Máster Profesional. ¡Especialízate y aumenta tus opciones de empleo!

El teu objectiu és la Universitat?

Descobreix com accedir-hi des del Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma.

Amb Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma podràs accedir a estudis superiors per seguir formant-te en allò que t’apassiona i enriquir el currículum. Així mateix, aquest cicle et servirà com a passarel·la cap a la Universitat, i podrà accedir de manera directa a una carrera sempre que la mitjana de l’FP sigui igual o superior a la nota de tall de la carrera.

Una altra opció si estàs interessat en l’àmbit de la informàtica és optar per una Doble Titulació DAM-DAW. Aconsegueix dues FP en menys temps i a un cost més econòmic. A més, aquesta opció et permetrà convalidar més assignatures en arribar a una carrera relacionada amb aquesta branca formativa, com Enginyeria Informàtica o Enginyeria de Sistemes Computacionals.

Descarga ya el PDF con toda la información

Els nostres alumnes de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma opinen

Cristina Perales
El trato con los profesores es estupendo, te ayudan en todo lo posible. Volvería a escoger esta opción sin ninguna duda, aprendes 100% de manera práctica y sales con la base requerida para poder trabajar.
Cristina Perales
Pablo Damas
El ambiente con los compañeros es muy agradable, los profesores son geniales, te ayudan en todo momento, los materiales son de calidad y las instalaciones están muy bien adaptadas para la titulación.
Pablo Damas
Víctor Ortega
¡Todo en sí es genial! Es una opción muy buena y lo volvería a escoger sin pensar. Los profesores son encantadores y te ayudan en todo lo posible.
Víctor Ortega

Preguntas frecuentes

Quan comencen les classes al cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma?

En aquesta formació professional les classes presencials començaran entre la primera i segona setmana de setembre. De la mateixa manera, en la modalitat en línia els continguts s’aniran desbloquejant de manera progressiva a mesura que avanci el curs.

En quins torns s’imparteix aquesta formació professional?

A la majoria dels centres de MEDAC on s’imparteix Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma les classes presencials es cursen en l’horari de tarda, però en altres també hi ha la possibilitat d’anar-hi al matí, sempre que hi hagi places disponibles.

Es poden convalidar assignatures si tens experiència prèvia al sector?

L’alumne que tingui experiència prèvia al sector podrà sol·licitar l’exempció de l’assignatura de Formació en Centres de Treball al Ministeri d’Educació. Per això, ha d’haver treballat almenys un any al sector vinculat a aquest cicle a temps complet i justificar-ho amb un document que ho acrediti.

A quins centres es fan les pràctiques de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma?

Podràs fer pràctiques a les empreses més capdavanteres del sector tecnològic dins de l’àrea TIC o del departament de Suport Tècnic. Amb aquesta formació aprendràs a crear des de zero aplicacions adaptades a diversos dispositius amb la supervisió d’experts en aquest àmbit.

Aquesta formació puntua en una oposició?

Sí. L’FP de DAM és una bona opció si vols obtenir més puntuació en un concurs d’oposicions al Sistema Públic, ja que es tracta d’una titulació oficial i, per tant, puntua segons el barem corresponent a titulacions acadèmiques.
¡Reserva ya tu plaza!
¿Tienes dudas?

Llámanos al 952 211 262

o déjanos tu número y te llamamos sin compromiso.

Te enviaremos el PDF al correo que facilites